Anpassad sökning
Creeper Topplista

As nightfall does not come at once, neither does oppression.

Vi har gått ett steg längre mot ett totalövervakat samhälle där alla svenskar är misstänkta innan de ens tänkt tanken att begå ett brott. Och många kommer inte begå brott men ändock skall de övervakas.

Det visade sig att det fanns några unga borgare som ville rösta mot detta förslag men de fegade ur trots svenska folkets stöd. De tänkte bara på sig själva visade det sig. Eller vågade de helt enkelt inte följa sitt hjärta, vad är de rädda för?

Vad är regeringen och Reinfeldt rädda för? Svenska folket? Vill i ha en regering som är så rädda för sitt eget folk att de måste ta till sådan metoder som dessa?

Jag tänker också vidare framåt i tiden. Vi lever som synes? i en demokrati och i demokratier byts ledare ständigt ut. Vad händer när svenska folket röstar in ett antal Sverigedemokrater eller en ulv i fårakläder som vår nästa statsminister. Tänk på detta, hur mycket information om oss har inte då dessa framtida möjligen odemokratiska ledare om oss på grund av FRA? Vad kan de göra med den informationen tror du? Även du kan vara deras fiender...

Detta citat tåls att skrivas än en gång.
As nightfall does not come at once, neither does oppression.

William O. Douglas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0