Anpassad sökning
Creeper Topplista

EFTER FRA: Nu skall din DNA sammlas in.

Rick Falkvinge rapporterar vad mängder av tidningar rapporterar. Nu när regeringen fått smak på övervakning och diktaturmetoder skall folket kuvas än mer. Det blod som alla nyfödda efter 1975 skall i förslaget samlas in och bli en enorm DNA databas. Blodet var tänkt att användas till forskning men nu skall det vändas mot dig.

Men det finns fortfarande hopp. Du kan begära utträde ur PKU-registret som det kallas. Skriv ett brev till dem som går som detta: Jag (NAMN) söker härmed utträde ur PKU-registret och samtycke till användning mina vävnadsprover. Detta enligt 6§ lagen om biobanker i hälso- och sjukvården (SFS 2002:297) och därmed ska vävnadsprovet omedelbart förstöras eller avidentifieras.
Bifoga din moders namn och personnummer, ditt födelsedatum och på vilket sjukhus du är född. Din underskrift och skicka till: PKU-laboratoriet Huddinge Universitetssjukhus 141 86 Huddinge

Kommentarer
Postat av: Julia

Jag vill bara uppmärksamma på motståndet som rör sig mot FRA, post-voteringen: det finns en Facebook-grupp som heter SVART MÅNDAG som fokuserar på att samla alla människor mot FRA, och all information som finns att få om demonstrationer och protester.



Helt enkelt: en samlingsplats för FRA-motståndarna.



Gå gärna med, och om du känner att du vill blogga om detta är det högt välkommet!



http://www.facebook.com/group.php?gid=31842635072


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0